Mijn naam is Mandy Rutter, ergens in de veertig, van brits origine.

Bordeauxdoggen en het fokken ervan is mijn passie! Het is "slechts" een hobby, maar een dat ik heel serieus neem. De kennel Just Delights bestaat sinds 1995. Ik heb het opleidingstraject tot keurmeester gevolgd omdat ik een brede interesse heb in de kynologie in het algemeen en omdat ik vind dat als je fokt je verstand van zaken moet hebben. Ik ben in het bezit van de diploma's KK1, KK2 en E&B van de Raad van Beheer.
Mijn honden worden ook regelmatig geshowd. Honden, eigenlijk alle dieren, zijn altijd deel geweest van mijn leven.

Wij leven op het platteland, nabij bossen en een rivier. De honden leven zowel in huis als in kennels. Mijn honden zijn heel fit en actief; ze houden van zwemmen en naast de fiets lopen. Ze zijn heel aanhankelijk maar ze zijn ook uitmuntende waakhonden. Mijn kennel is klein genoeg om ieder hond de liefde en aandacht te geven die hij verdiend; ze hebben een intens behoefte aan liefde en aandacht. Ik hou van mijn honden en verkoop geen volwassen honden. Bij mij worden alle honden oud in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik ben trots op de gemiddelde levensverwachting van de Just Delights honden; 8-9 jaar. Ik neem altijd een hond terug, of help met het herplaatsen ervan, als zijn eigenaar er niet meer ervoor kan zorgen.

De pups worden in huis geboren en grootgebracht, niet alleen de eerste weken, maar totdat ze weggaan. Ze worden goed gesocialiseerd zodat ze gewend zijn aan het gezinsleven. Als fokker vind ik gezondheid, karakter en rastypisch zijn even belangrijk. Ik vind het belangrijk dat de pups goed terecht komen en dat ze naar liefdevolle, verantwoordelijke eigenaren gaan. Ik ben altijd bereid om nieuwe puppy eigenaren te helpen en adviseren. Ik heb nog contact met veel mensen die een hond bij mij hebben gekocht..

Kijk wat rond, kijk wat je ervan vindt...en geniet van je bezoek aan mijn site.
Als je vragen of opmerkingen hebt aarzel niet om mij te mailen. (Ik heb geen gastenboek). Dank je.